Werkwijze

“NOVA – Verloskundigen Vlissingen en omstreken” is een kleinschalige praktijk gevestigd in de gemeente Vlissingen en omgeving. Wij bieden persoonlijke, liefdevolle zorg voor moeder en kind, met aandacht voor het hele gezin. Professionaliteit, vertrouwen en betrokkenheid zijn de kwaliteiten die wij nastreven. Betrokken zorg uit zich in meer tijd en aandacht. Voor ieder consult plannen we meer tijd in dan gemiddeld. Op deze manier heb je alle tijd om alle vragen te stellen en hoeven we niet op de klok te kijken. Als er behoefte is aan een extra consult is ook dit mogelijk. Naast onze medische verantwoordelijkheid zijn we gemotiveerd om jullie wensen uit te laten komen.

Door actieve deelname aan bijscholing, trainingen en intercollegiaal overleg kunnen wij alle mogelijke zorg aanbieden binnen de praktijk. We staan allen ingeschreven bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) en in het kwaliteitsregister voor verloskundigen. Ook in het register van de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG) kun je ons opzoeken. Op deze manier kun je zien dat wij bevoegd zijn om ons beroep uit te oefenen. Ingrid vind je onder nummer 19041801803, Lizzy onder nummer 19924075403, Lisanne onder nummer 69927891003 en Chantal onder nummer 59926897003. Tot slot staan Ingrid en Lizzy vermeld in het echoregister van de KNOV.

Daarnaast werken wij nauw samen met verschillende specialisten in de geboortezorg. Zo realiseren wij deskundige en professionele begeleiding bij kinderwens, tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed. Wij hebben contact met gynaecologen, huisartsen en kraamcentra maar werken ook samen met osteopaten, bekkenspecialisten, coaches en masseurs.

Wij zijn er voor jullie in Vlissingen, Oost-Souburg en Koudekerke. Mocht je in de omliggende gemeentes wonen, neem zeker contact met ons op. Dan kijken wij samen wat er mogelijk is.