Het team

Ingrid Verdonk
Verloskundige & echoscopist
Praktijkhoudster

Het ontstaan van nieuw leven heeft mij altijd enorm gefascineerd. Het was voor mij dan ook logisch om in 2001 verloskunde te gaan studeren. Ik voel mij als geboren voor dit mooie vak. Het is mijn passie. Ook voel ik mij oprecht vereerd dat ik deel mag hebben in het proces van het groeien en ontvangen van jullie kindje. In een sfeer van openheid en vertrouwen zullen we samen werken naar een ervaring die jullie kunnen koesteren. Je kunt van mij verwachten dat ik adequaat en bewogen ben tijdens het begeleiden van jullie zwangerschap, bevalling en kraambed!

 

Lizzy van Tatenhove
Verloskundige & echoscopist 
Praktijkhoudster

In 2017 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Ik vind dit vak fantastisch. Om dit te kunnen combineren met mijn passie voor reizen heb ik eerst als verloskundige gewerkt in de Filipijnen en in Kenia. Een hele bijzondere ervaring. Daarna heb ik als verpleegkundige op de kraamafdeling en verloskamers gewerkt in het ADRZ. Ik houd van het ondernemen en altijd kijken hoe dingen in ons bedrijfje nog beter kunnen. Maar het allermooiste vind ik om jullie te begeleiden vanaf die positieve zwangerschapstest tot het moment dat je het kindje in je armen sluit. NOVA oprichten samen met Ingrid was de allerbeste keuze!

Lisanne van Beek

Verloskundige & echoscopist in opleiding

Inmiddels ben ik al eventjes aan de slag als verloskundige en geniet hier nog steeds iedere dag van! Na de opleiding Verpleegkunde en Verloskunde aan de HZ te hebben gevolgd ben ik meteen aan de slag gegaan als verloskundige en sinds maart 2023 bij NOVA! Het begeleiden van (aanstaande) ouders tijdens de zwangerschap, bevalling en de dagen daarna is iets wat ik heel graag doe en hopelijk nog heel lang kan blijven doen! Wat ik zo leuk vind aan dit beroep is dat geen dag hetzelfde is iedere bevalling en zwangerschap anders zijn

Chantal Zuidweg

Waarnemend verloskundige

In 2021 en 2022 was ik full time werkzaam als verloskundige bij NOVA. Vanwege een verhuizing nam ik afscheid in augustus 2022 maar helemaal loslaten kon ik het nooit. Sinds de zomer van 2023 val ik af en toe in bij drukte of vakanties. Ik geniet enorm van het begeleiden van jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd. 

Wendy Roman

Praktijkassistente

Na bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de kraamzorg, waarvan ik ruim 5 jaar ook bevallingen thuis en in het ziekenhuis heb geassisteerd, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Maar wel één waar ik mijn liefde, passie en kennis van het vak nog steeds zou kunnen toe passen. Toen kwam NOVA op mijn pad, waar ik per 1 mei 2021 werk als praktijkassistente. Want ik word nog steeds heel blij van nieuw leven, dat blijf ik bijzonder vinden. Ik zal jullie met heel veel enthousiasme persoonlijk te woord staan.