Het team

Ingrid Verdonk
Verloskundige & echoscopist
Praktijkhoudster

Het ontstaan van nieuw leven heeft mij altijd enorm gefascineerd. Het was voor mij dan ook logisch om in 2001 verloskunde te gaan studeren. Ik voel mij als geboren voor dit mooie vak. Het is mijn passie. Ook voel ik mij oprecht vereerd dat ik deel mag hebben in het proces van het groeien en ontvangen van jullie kindje. In een sfeer van openheid en vertrouwen zullen we samen werken naar een ervaring die jullie kunnen koesteren. Je kunt van mij verwachten dat ik adequaat en bewogen ben tijdens het begeleiden van jullie zwangerschap, bevalling en kraambed!

 

Lizzy van Tatenhove
Verloskundige & echoscopist in opleiding
Praktijkhoudster
Afwezig ivm zwangerschapsverlof van half mei tot oktober

In 2013 ben ik de opleiding verloskunde begonnen. Ik vind dit vak fantastisch. Om dit te kunnen combineren met mijn passie voor reizen heb ik eerst als verloskundige gewerkt in de Filipijnen en in Kenia. Een hele bijzondere ervaring. Daarna heb ik als verpleegkundige op de kraamafdeling en verloskamers gewerkt in het ADRZ. Ik houd van het ondernemen en altijd kijken hoe dingen in ons bedrijfje nog beter kunnen. Maar het allermooiste vind ik om jullie te begeleiden vanaf die positieve zwangerschapstest tot het moment dat je het kindje in je armen sluit. NOVA oprichten samen met Ingrid was de allerbeste keuze!

Jamie Bal

Verloskundige
Afwezig ivm zwangerschapsverlof van half april tot september.

Ik wist niet vanaf jongs af aan dat ik verloskundige wilde worden, maar inmiddels ben ik hier al geruime tijd van overtuigd. Sinds juli 2022 versterk ik het team van NOVA. Niets zo onvoorspelbaar als de verloskunde, maar dat maakt het juist zo dynamisch uitdagend en inspirerend. Ik voel me bevoorrecht jullie te mogen begeleiden in de zwangerschap, tijdens de bevalling en gedurende de kraamtijd. 

Vicky Kalverboer

Verloskundige
Afwezig ivm zwangerschapsverlof tot half april.

Al vanaf jongs af aan heb ik het ontstaan van nieuw leven bijzonder gevonden. Nadat ik een jaar in Ierland heb gewoond waar ik met renpaarden heb gewerkt was het voor mij de juiste keuze om verloskunde te gaan studeren. Ik heb mijn laatste stage bij NOVA gelopen en ik ben blij dat ik hierna meteen mocht blijven om deel uit te maken van het team vanaf september 2022. Toen ik in februari 2021 zelf moeder werd realiseerde ik mij hoe belangrijk persoonlijke zorg is. Daarom vind ik het een mooie uitdaging om te kijken hoe de zorg het beste kan worden aangepast op jullie persoonlijke situatie. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten op de praktijk en deel te mogen zijn van deze bijzondere periode in jullie leven!

Lisanne van Beek

Verloskundige

Inmiddels ben ik al eventjes aan de slag als verloskundige en geniet hier nog steeds iedere dag van! Na de opleiding Verpleegkunde en Verloskunde aan de HZ te hebben gevolgd ben ik meteen aan de slag gegaan als verloskundige en nu sinds maart 2023 vanwege het zwangerschapsverlof van (bijna) alle verloskundigen bij NOVA! Het begeleiden van (aanstaande) ouders tijdens de zwangerschap, bevalling en de dagen daarna is iets wat ik heel graag doe en hopelijk nog heel lang kan blijven doen! Wat ik zo leuk vind aan dit beroep is dat geen dag hetzelfde is iedere bevalling en zwangerschap anders zijn

Wendy Roman

Praktijkassistente

Na bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de kraamzorg, waarvan ik ruim 5 jaar ook bevallingen thuis en in het ziekenhuis heb geassisteerd, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Maar wel één waar ik mijn liefde, passie en kennis van het vak nog steeds zou kunnen toe passen. Toen kwam NOVA op mijn pad, waar ik per 1 mei 2021 werk als praktijkassistente. Want ik word nog steeds heel blij van nieuw leven, dat blijf ik bijzonder vinden. Ik zal jullie met heel veel enthousiasme persoonlijk te woord staan.