Het team

Ingrid Verdonk
Verloskundige & echoscopist
Praktijkhoudster

Het ontstaan van nieuw leven heeft mij altijd enorm gefascineerd. Het was voor mij dan ook logisch om in 2001 verloskunde te gaan studeren. Ik voel mij als geboren voor dit mooie vak. Het is mijn passie. Ook voel ik mij oprecht vereerd dat ik deel mag hebben in het proces van het groeien en ontvangen van jullie kindje. In een sfeer van openheid en vertrouwen zullen we samen werken naar een ervaring die jullie kunnen koesteren. Je kunt van mij verwachten dat ik adequaat en bewogen ben tijdens het begeleiden van jullie zwangerschap, bevalling en kraambed!

 

Lizzy van Tatenhove
Verloskundige
Praktijkhoudster

In 2013 ben ik de opleiding verloskunde begonnen. Ik vind dit vak fantastisch. Om dit te kunnen combineren met mijn passie voor reizen heb ik eerst als verloskundige gewerkt in de Filipijnen en in Kenia. Een hele bijzondere ervaring. Daarna heb ik als verpleegkundige op de kraamafdeling en verloskamers gewerkt in het ADRZ. Ik houd van het ondernemen en altijd kijken hoe dingen in ons bedrijfje nog beter kunnen. Maar het allermooiste vind ik om jullie te begeleiden vanaf die positieve zwangerschapstest tot het moment dat je het kindje in je armen sluit. NOVA oprichten samen met Ingrid was de allerbeste keuze!

 

Chantal Zuidweg
Verloskundige

Al van kind af aan zei ik dat ik verloskundige wilde worden. In 2017 ben ik afgestudeerd en mocht ik mezelf eindelijk verloskundige noemen. Daarna ben ik afgestudeerd als verpleegkundige en ook als verpleegkundige gaan werken. Mijn passie ligt toch echt bij de verloskunde en ik ben daarom ook heel blij dat ik vanaf 1 april 2021 deel uit mag maken van dit top team! Het begeleiden van een zwangerschap, bevalling en een kraambed voelt steeds weer als een hele eer! Je kunt van mij verwachten dat ik eerlijke en liefdevolle zorg bied.

 

Wendy Roman
Praktijkassistente

Na bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de kraamzorg, waarvan ik ruim 5 jaar ook bevallingen thuis en in het ziekenhuis heb geassisteerd, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Maar wel één waar ik mijn liefde, passie en kennis van het vak nog steeds zou kunnen toe passen. Toen kwam NOVA op mijn pad, waar ik per 1 mei 2021 werk als praktijkassistente. Want ik word nog steeds heel blij van nieuw leven, dat blijf ik bijzonder vinden. Ik zal jullie met heel veel enthousiasme persoonlijk te woord staan.